139 produse
Lampadar Dorothy PT1 White - Lampadare (1)

Lampadar Dorothy PT1 White

1506.7 lei
Acest produs beneficiaza de transport gratuit
Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe somproduct.ro
Descriere

Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lângă funcționalitatea lor, aceea de a lumina încăperile, aduc un plus de stil și finețe încăperii prin designul pe care-l au. Lampadar Dorothy este modul perfect pentru a imbogati designul casei cu un corp de iluminat realizat din linii originale si materiale de exceptie. Este un corp de iluminat cat se poate de vintage si stilat.

Detalii tehnice:

Finisaj: Alb
Dimensiuni: Ø 40 cm
Inaltime: 165 cm
Putere: 1 x 100 W
Soclu: E27
Tensiune de alimentare: 240V
Numar becuri: 1
Bec inclus: NU
Garantie: 2 Ani

Despre brand :

" Gaseste IDEALUL prin LUXUL luminii " este deviza firmei Ideal Lux care prezinta o gama larga de produse pentru iluminat de pe piata italiana, cu un artizanat realizat din sticla, sticla de Murano, cristal Venezian modele clasice si moderne.

Incepand de la lustre, candelabre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru mese si podea, spoturi, veioze, plafoniere de ambianta si pana la corpuri de iluminat pentru exterior, corpuri de iluminat solare si LED si iluminat pentru zone de locuit si gradini, firma Ideal Lux respecta standardele de calitate europene si romanesti, imbinand sticla de Murano si cristalul Venezian intr-o colectie ideala, unica si luxoasa de corpuri de iluminat care poate sa ofere un ambient mai placut si pentru case, vile, hoteluri si restaurante.

139 produse